Hopp til hovedinnhold
Henning Raae
Onsdag
04.09.24

En lokal produsent av tradisjonsrik mat av høy kvalitet

Toten Kjøtt er et velkjent pølsemakeri i Gjøvikregionen. De produserer både fersk og speket mat av høy kvalitet og dette har de gjort siden etableringen i 1981.

På Bøverbru i Vestre Toten kommune ligger Toten Kjøtt AS, et privateid pølsemakeri.

Et av deres mest ettertraktede produkter er deres berømte medisterfarse. Den nytes langt utenfor deres vanlige distribusjonsområde og Gjøvikregionen.

Hos pølsemakeriet på Toten er ikke medisterkaker bare julemat, de er hverdagskost!

Toten Kjøtt AS sin visjon er å spre lokal matglede, og de er en betydelig leverandør på Østlandet av ulike stekte produkter, fersk farse og de har et bredt utvalg av røkte og urøkte pølser, samt ulike stekte og kokte produkter. I tillegg produseres og distribueres hel spekepølse over hele landet – det er de som har den karakteristiske firkantede spekepølsa.

De er en viktig aktør for å spre lokal matglede og de er en viktig arbeidsplass for mange!