Vakre Vang gård i Totenvika
Vang Gård i Totenvika ligger midt i Norges spiskammer. Gjennom århundrer har det vært dyrket mat i dette området, og Totens terroire er viden kjent og gir unik gode smak til grønnsakene som dyrkes her.
Det har vært kjente drivere på gården tilbake på 1500 tallet. Hovedhuset som står stødig den dag i dag ble bygget i 1795. Her har Peder Balke dekorert en sal på sin veg til å bli kunstmaler.
Familien Rostad Gjestvang er 5. generasjon drivere og eidere i sin slekt. De driver både på friland og i veksthus - og både økologisk og konvensjonell produksjon.
Gården har utviklet seg voldsomt opp igjennom årene. Fra et tradisjonelt familiebruk er det i dag en stor arbeidsplass med omkring 30 ansatte.
Med med purre, løk, diverse kål, selleri, gulrot og korn i vekstskifte samt agurk i eget veksthus er Vang Gård en av innlandets største produsenter av grønnsaker - en betydelig andel av hele Norges kjøkkenhage.